Witold Kepinski - 10 april 2015

D-Link introduceert de ShareCenter DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router

D-Link introduceert de ShareCenter DSL-3590L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit ADSL2+ Modem Router voor een optimale internetverbinding in het hele huis. Deze is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,- euro inc. BTW.

De router is uitgerust met de snelle Wireless AC technologie van dit moment in combinatie met een ADSL2+ modem en biedt zo een alles ineen internetoplossing. Daarnaast verbetert de toegevoegde Advanced AC SmartBeam het bereik zodat het complete gezin tegelijkertijd kan internetten, muziek streamen en HD-video kijken op verschillende apparaten door het hele huis. Dankzij mydlink is het netwerk op afstand te beheren en kan men media streamen en delen via de gratis mydlink SharePort app.

Compatible met alle standaarden voor draadloze internetverbinding, waaronder het gebruikelijke Wireless N en het nieuwe snellere Wireless AC, haalt de DSL-3590L dual-band wireless snelheden tot 1.9Gbps op de 2.4GHz en 5GHz frequentie. Daarnaast beschikt de router over Gigabit WAN en LAN-poorten voor een snelle bedrade verbinding en twee USB-poorten (1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0) om bijvoorbeeld opslagapparatuur of printers te verbinden.

De geïntegreerde ADSL2+ modem maakt het mogelijk om breedbandinternet direct te verbinden met de DSL-3590L. Voor gebruikers met kabel of glasvezel kan de LAN-poort worden geconfigureerd als WAN-verbinding voor meer flexibiliteit aldus D-Link. Ook is het mogelijk om op afstand te monitoren wie gebruik maakt van de router en welke websites worden bezocht. Overige veiligheidsfuncties beschermen de router tegen ongewenste activiteiten. WPA en WPA2 incryptie beschermen de router tegen onbevoegde gebruikers en een firewall stopt externe gevaren. Via WiFi Protected Setup (WPS) is het veilig toevoegen van apparatuur een kwestie van één knop indrukken, zo besluit D-Link.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!