Witold Kepinski - 10 april 2015

TechAccess sluit distributie-overeenkomst met Viprinet

TechAccess, een Value Added IT Distributeur, breidt haar portfolio verder uit door een distributie-overeenkomst aan te gaan met Viprinet, een Duitse fabrikant die vooruitstrevend is in het bundelen van WAN-verbindingen.

Viprinet is fabrikant van Multichannel VPN Routers waar meerdere WAN-aansluitingen in worden gebundeld. Viprinet maakt gebruik van een eigen speciaal ontworpen VPN-tunnel techniek, waar bundeling van maximaal zes verschillende internet verbindingen per router mogelijk is. Dit zorgt voor een hogere bandbreedte bereik waardoor er zowel een stabiele als snelle internet verbinding gerealiseerd kan worden waar dit normaal niet of nauwelijks mogelijk is. De Multichannel VPN Router is o.a. bruikbaar voor mobiele toepassingen, op locaties waar geen of slecht ontvangst is, flexibele site verbinding of voor grote netwerken. Voor elke situatie is een Multichannel VPN Router de oplossing om uitval bestendigheid te garanderen.

“De technologie die Viprinet levert om verschillende type WAN-verbindingen te bundelen tot 1 verbinding voor de beste beschikbaarheidsgarantie en performance is uniek in de markt. Zij kunnen xDSL, UMTS/3G, LTE/4G, cable/DOCSYS en satelliet tot 1 verbinding bundelen ongeacht wie de provider is die de verbinding levert. Dit is de reden waarom TechAccess heeft besloten om Viprinet op te nemen in het portfolio”, aldus Gilbert de Rijke, mede-eigenaar TechAccess. “Deze technologie is in het hedendaagse communicatie tijdperk absoluut noodzakelijk om hoge beschikbaarheid en performance te kunnen garanderen in o.a. de retailmarkt, zorg- en medische dienstverlening en entertainment. De toevoeging van Viprinet aan ons portfolio is dus van grote waarde”, verteld Gilbert de Rijke.

"Wij zijn erg blij met de samenwerking met TechAccess", aldus Marco de Graaff, Regional Manager Benelux bij Viprinet Europe GmbH. "Wij zien onze oplossingen als een zeer goede aanvulling op het portfolio van TechAccess. Tegelijkertijd bieden zij voor ons de springplank naar een uitgebreid netwerk van partners, zowel resellers als Service Providers. Tevens kan TechAccess haar partners assisteren bij (tele)sales, presales- en supportvragen en vanzelfsprekend beheersen zij een zeer gestructureerd logistiek proces."

WK

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!