Witold Kepinski - 10 april 2015

Unit4 en ConQuaestor bedienen samen hogere educatieve sector met software en diensten

Unit4 en ConQuaestor, onderdeel van Grant Thornton, hebben een strategische samenwerking gesloten. Gezamenlijk gaan beide bedrijven de hogere educatieve sector in Nederland bedienen met software en diensten, zo meldt Roel Caers, Executive Director bij Unit4. 

ConQuaestor levert voor de veranderende onderwijssector consultancy- en implementatiediensten. Unit4 bedient sinds 1993 wereldwijd ruim 400 instellingen in het hoger en universitair onderwijs met geïntegreerde softwareoplossingen. Samen met ConQuaestor wil Unit4 het marktaandeel in de Nederlandse onderwijssector vergroten. Unit4 levert voor de onderwijsmarkt (cloud)oplossingen voor Financieel Management, Inkoop Management, Research Management, Human Capital Management, Student Informatie, Estate Management en Rapportage & Analyse. 

Wageningen University & Research Centre is de eerste universiteit in Nederland die met de ERP-oplossing Unit4 Business World werkt. Internationaal gebruiken veel universiteiten de software van Unit4, waaronder de universiteiten van Cambridge, Melbourne, Singapore, Glasgow, Harvard, Nottingham, Oxford en Southampton. Typerend voor de samenwerking met de sector is de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen voor Research en de begeleiding van post graduate studenten, aldus Caers.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!