Witold Kepinski - 14 april 2015

Workday lanceert Talent Insight en Workday Professional Services Automation (PSA) applicaties

Workday, leverancier van enterprise cloud applicaties voor wereldwijde human resources en finance, lanceert Workday Talent Insight en Workday Professional Services Automation (PSA) applicaties.

Workday Talent Insight is de eerste applicatie uit de Workday Insight Applications-serie: een compleet programma aan producten die op basis van datawetenschap en de principes van machine learning methodes organisaties helpen doordachte beslissingen in personeels- en financieel management te nemen. Dankzij Workday Talent Insight staan bestuurders en managers sterker bij vraagstukken op het gebied van talent: ze kunnen beter het risico inschatten van het mogelijke vertrek van een topmedewerker en vroegtijdig problemen onderkennen van wervingscampagnes die invloed hebben op de bedrijfsprestaties, aldus Workday.

Workday PSA combineert de functionaliteiten van Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM). Daarmee brengt Workday PSA de automatisering van de professionele dienstverlening voor organisaties die klantprojecten beheren en factureren op een hoger niveau. Organisaties kunnen hun projectprestaties verbeteren omdat Workday PSA als centraal systeem mensen, omzet, kosten en winst inzichtelijk en op detailniveau analyseerbaar maakt, aldus Workday.

Verkrijgbaarheid
Workday Talent Insight en Workday Professional Services Automation zijn beschikbaar als onderdeel van de productlancering Workday 24.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!