Redactie - 13 april 2015

Nextel organiseert Awingu-training met Mobility, BYOD, HNW en Virtualisatie

ICT distributeur Nextel nodigt resellers uit voor een Awingu-training met Mobility, BYOD, HNW en Virtualisatie. Nextel biedt bestaande en nieuwe business partners de mogelijkheid kennis te maken met de “workspace aggregator” van Awingu. Deze IT-oplossing geeft volgens Nextel een verfrissend en vernieuwd antwoord op de vragen van vandaag over Mobiliteit, BYOD, Het Nieuwe Werken en Virtualisatie. Deze nieuwe manier van werken wordt door Google, Samsung en Microsoft erkend die als ‘go to market’ partners zijn opgetekend, aldus Nextel.

Awingu biedt volgens Nextel een gebruiksvriendelijke oplossing die op krachtige wijze via een gewone webbrowser toegang biedt tot bedrijfsapplicaties en –bestanden. Een oplossing die met zijn aanpak héél dicht bij wensen van de moderne gebruiker staat, zeer toegankelijk is en die uitermate veilig omgaat met bedrijfsgegevens. “Nextel is door Awingu aangewezen als distributeur voor Nederland en ziet grote kansen voor Awingu”, zegt Henk Oosterhuis Product Manager Converged Solutions. “De oplossing van Awingu is ontworpen vanuit de mobiele gebruiker, de toestellen die men dagelijks gebruikt en de wens om overal en altijd te kunnen werken. Heel anders dan bestaande oplossingen in de markt. De Awingu-oplossing biedt hiermee serieuze voordelen voor gebruikers en beheerders. De eenvoud in gebruik en beheer en de veelzijdige mogelijkheden zullen beheerders en gebruikers aangenaam verrassen. Voor ICT-resellers betekent dit nieuwe kansen om wensen van klanten in te vullen. Awingu creëert een nieuwe markt.”

Nextel organiseert de trainingen samen met de producent. De trainingen omvatten een commerciële presentatie in de ochtend en een technische hands-on sessie in de middag. ICT-resellers zijn welkom op 16 april en 19 mei.

Meer info over Awingu

Aanmelden

Nextel BV
Bellstraat 22, 6716 BA, Ede
Telefoon: 0318 - 66 52 00, Marja Biesemaat of Henk Oosterhuis
info@nextel.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!