Witold Kepinski - 13 april 2015

iRent start verhuur EMC XtremIO flash arrays

EMC werkt met iRent als officiële verhuur- en demo leverancier van haar producten. iRent, officiële verhuurpartner van EMC, biedt vanaf heden EMC XtremIO hardware te huur aan in heel Europa. Hiermee komt iRent tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke inzet van all flash arrays.

Recentelijk heeft iRent weer 15 EMC hardware-oplossingen toegevoegd aan haar verhuurportfolio. iRent staat bekend als leverancier voor tijdelijke inzet van IT-apparatuur en met de toenemende vraag naar all flash oplossingen zegt iRent te voldoen aan de groeiende behoefte in de markt.

De positie van iRent komt voornamelijk tot zijn recht met de ondersteuning van EMC’s XtremIO, haar partners en eindgebruikers door de inzet van EMC-apparatuur op korte termijn, zoals proof-of–concepts. Daarnaast maakt iRent ook gebruik van EMC-apparatuur voor commerciële verhuur aan klanten die een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit hebben. De keuze van iRent voor EMC is tot stand gekomen vanwege het krachtige portfolio van EMC en de toenemende vraag naar EMC hardware-oplossingen in de markt. 'Met de toevoeging van XtremIO in ons verhuurportfolio kan iRent nu ook voorzien in de toenemende vraag naar all flash oplossingen.”, aldus Rik van der Veen, Business Manager van iRent.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!