Witold Kepinski - 14 april 2015

Drobo lanceert nieuwe hybride storage oplossing

Drobo, leverancier van intelligente storage arrays, kondigt capaciteit- en prestatieverbeteringen aan in zijn hybride opslagsysteem B1200i voor kleine en middelgrote bedrijven.

De Drobo B1200i biedt standaard en hybride opslagconfiguraties die gegevens automatisch onderverdelen tussen opslaglagen die uit traditionele harde schijven en solid state drives zijn opgebouwd. De appliance biedt een niveau van automatisering en technisch vernuft dat normaliter alleen wordt aangetroffen in duurdere en complexe zakelijke opslagoplossingen.

De Drobo B1200i is geschikt voor het vereenvoudigen en consolideren van fysieke en virtuele opslag in één storage array. Het systeem biedt on demand schaalbaarheid van de opslagcapaciteit en -prestaties. Belangrijke verbeteringen van de bekroonde Drobo B1200i zijn onder meer hogere BeyondRAID-prestaties, grote opslagpools en opslagvolumes en Smart Volumes-beheertechnologie met thin provisioning. De oplossing is gecertificeerd voor VMware vSphere ESXi Hypervisor 6: Deze bare metal hypervisor kan direct op een fysieke server worden geïnstalleerd en maakt op transparante wijze gebruik van het opslagsysteem van Drobo.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!