Witold Kepinski - 17 april 2015

SLTN Inter Access verkrijgt opdracht van Dienst Uitvoering Onderwijs

In het kader van een bestaande mantelovereenkomst bij een Dienst Uitvoering Onderwijs, onderdeel van het ministerie van OC&W, heeft SLTN Inter Access afgelopen maand een grote opdracht verkregen ter vervanging van oudere IBM Power platforms.

Deze oude omgeving vormt sinds jaar en dag het fundament onder de geleverde diensten van deze instelling en dient een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid te waarborgen. Om deze reden is besloten deze te vervangen door een snellere Power 8 technologie; IBM DS8000 Enterprise Storage. Na installatie en implementatie door SLTN Inter Access zal deze nieuwe opzet in gebruik worden genomen en de complete omgeving weer klaar zijn voor de toekomst. Met deze opdracht is een bedrag gemoeid van ruim 3 miljoen euro.

“Met deze opdracht laat SLTN Inter Access zien een volwaardig betrouwbare partner te zijn voor dit belangrijke onderdeel van het Ministerie OC&W. Als IT specialist is, naast kennis en kunde, van groot belang betrouwbaarheid te kunnen bieden aan de hand van opgedane ervaringen. Dit heeft SLTN Inter Access meerdere malen bewezen en daar wij we trots op” aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO SLTN Inter Access.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!