Witold Kepinski - 21 april 2015

Yes Telecom viert haar 10 jarig jubileum samen 600 partners

Méér dan 600 genodigden bezochten vrijdag 17 april “Dé Yes Business Party” van Yes Telecom in Sugar City te Amsterdam. Yes Telecom, een zakelijke mobiele provider uit Leiden, organiseerde het grootschalige feest om samen met haar relaties het 10-jarig jubileum te vieren.

De geslaagde avond vond plaats in een bijzondere en ontspannen ambiance. Aan de best presterende Business Partners van Mobile Service en Yes Telecom werden de Yes Awards uitgereikt. De avond werd daarnaast spectaculair ingevuld met top entertainment. Zo konden de gasten genieten van een optreden van niemand minder dan Waylon met live band. De tweede internationale act werd verzorgd door Hed Kandi. Samen met band en DJ werd de avond op bijzonder swingende wijze afgesloten.

In plaats van het welbekende en succesvolle netwerkevent "Dé Yes Business Borrel” organiseerde Yes Telecom dit jaar de “Dé Yes Business Party” een event om met relaties het tienjarig bestaan van Yes Telecom te vieren. Voor dit speciale event was dan ook een bijzondere locatie gekozen in Amsterdam, Sugar City, om het grote aantal genodigden te kunnen ontvangen. Yes Telecom pakte goed uit. “We zijn dit jaar vol ambitie ingegaan en dat resulteert in een sterke toename van onze klantenbase. Ook nieuwe Business Partners hebben zich aangesloten. Yes Telecom vaart haar eigen koers en is nog steeds onderscheidend”, aldus Lothar Steegstra. Tijdens het event werden de Business Partners van Mobile Service speciaal welkom geheten. “Dealers, klanten en gebruikers zullen profiteren van de verdere intensivering van deze samenwerking”.

De Yes Awards 2015

De award winnaars werden vrijdagavond beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2014. Hans Peters reikte maar liefst zes prijzen uit. Elk jaar reikt Yes Telecom de Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners van Yes Telecom. Dit jaar werden er 2 Awards uitgereikt aan Business Partners van Mobile Service. De winnaars van 2015 zijn:

Fastest Growing Partner Award – Mobile Service - Mulder Connect
Loyalty Award - Mobile Service - Telecom2Business
Best Customer Volume Performance- XBA Telecom
Best Value Added Services - Aventel
Lowest Churn - Petit Verbindt
Best Overall Performance - Defero Communication Solutions

Zoals bij andere events van Yes Telecom werd ook tijdens “Dé Yes Business Party” entertainment geboden van het hoogste niveau. Waylon zorgde voor een spectaculair optreden met de band van New Amsterdam Orchestra. Het feest van Yes Telecom werd op spectaculaire wijze afgesloten door Hed Kandi met band en DJ die een spetterende act verzorgde voor de aanwezige gasten. “Dé Yes Business Party” gaf ons de gelegenheid om veel relaties uit te nodigden om hen zo te bedanken voor hun inzet. De positiviteit, het enthousiasme en het vertrouwen dat relaties altijd in Yes tonen is buitengewoon groot en dat waarderen we zeer. Het was een geweldig feest!. Wij hadden niet zovéél bezoekers verwacht. Het is iedere keer weer fantastisch om te zien hoeveel mensen er op Yes events afkomen”, aldus Lothar Steegstra.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!