Witold Kepinski - 22 april 2015

Insight sluit partnerovereenkomst met AppSense

Value-added reseller Insight neemt twee producten van AppSense op in zijn Hosting portfolio. AppSense levert user environment-oplossingen waarmee IT-teams ervoor zorgen dat eindgebruikers kunnen rekenen op een optimale ervaring en een hoge productiviteit. Dit melden Frank Hoekstra, vicepresident Benelux bij Insight, en Renske Galema, country manager Benelux bij AppSense.

De eerste oplossing die Insight aanbiedt, is DesktopNow. Deze is door klanten lokaal te installeren of als gehoste oplossing via een serviceprovider af te nemen. DesktopNow stelt de IT-afdeling in staat om desktops centraal te installeren, configureren, beheren, af te sluiten en te personaliseren, ongeacht het device, het platform, de delivery-methodiek of de locatie. Hiermee is de TCO van desktops te reduceren en het beheer te vereenvoudigen.

Daarnaast levert Insight de DataNow-oplossing van AppSense. Hiermee zijn bestanden eenvoudig en veilig in te zien, te delen of desgewenst te synchroniseren, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.
De oplossingen van AppSense zijn goed te combineren met onder meer Citrix, VMware en Microsoft, die ook door Insight worden geleverd. Hierdoor is synergie mogelijk. Medewerkers van Insight worden door AppSense getraind in alle kenmerken, features en voordelen van de oplossingen.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!