Witold Kepinski - 23 april 2015

Red Hat biedt business resource planner op basis van JBoss communicatieproject OptaPlanner

Red Hat, leverancier op het gebied van opensourcesoftware, introduceert een nieuwe business resource planner als onderdeel van de nieuwste versies van Red Hat JBoss BPM Suite en Red Hat JBoss BRMS.

De planner, gebaseerd op het JBoss communicatieproject OptaPlanner, helpt bedrijven met complexe uitdagingen op het gebied van scheduling en resource planning. Daarnaast verbetert het de operationele flexibiliteit en helpt het bedrijven sneller in te kunnen spelen op veranderingen. De planner omvat een gratis abonnement op JBoss BRMS. Alle resource planning- en business rules management-componenten zijn opgenomen in Red Hat’s business process management oplossing, JBoss BPM Suite.

Naast de planner zijn ook JBoss BPM Suite 6.1 en JBoss BRMS 6.1 vanaf heden beschikbaar. De nieuwe mogelijkheden en verbeteringen omvatten onder andere sociale samenwerking tools, een real-time decision server, volledige ondersteuning voor deployments op het Red Hat JBoss Enterprise Application Platform, IBM WebSphere Application Server en Oracle WebLogic Server, en gecertificeerde integratie met Red Hat JBoss Fuse.

JBoss BPM Suite en JBoss BRMS zijn nu beschikbaar als download voor leden van de JBoss developer community. Voor de nieuwe updates kunnen klanten terecht bij de Red Hat Customer Portal.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!