Witold Kepinski - 27 april 2015

Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365

Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365. Iedereen die de online dienst afneemt bij Yourhosting krijgt voortaan het beste van twee werelden. Men kan altijd, overal en met elk apparaat alle bekende Office-applicaties gebruiken, én is vanaf nu ook verzekerd van de Nederlandstalige support van het Zwolse hostingbedrijf. Office 365 van Microsoft biedt diverse programma’s voor samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Gebruikers kiezen voor alle functionaliteiten van het Office-pakket met daarbij extra tools zoals online vergaderen, e-mail en agenda.

De samenwerking vloeit voort uit het onlangs door Microsoft geïntroduceerde Cloud Solution Provider-programma (CSP). Dit CSP-programma stelt distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders in staat hun producten en diensten te bundelen met Microsoft-clouddiensten.

“In een snel veranderende wereld waarin we steeds mobieler werken, groeit ook de vraag naar cloudgebaseerde oplossingen. Door middel van samenwerkingen met partners zoals Yourhosting, maken we het nóg gemakkelijker voor klanten om voor clouddiensten als Office 365 te kiezen. Daarom zijn we erg blij dat Yourhosting kiest voor het leveren van diensten op basis van onze technologie.” zegt Mark Wiertsema van Microsoft Nederland.

Bart S.T. Carlier (foto), Managing Director van Yourhosting. “We zijn een one-stop-shop voor domeinnamen, hosting- en cloudproducten. Office 365 past daar perfect bij. Natuurlijk kan iedereen Office 365 aanbieden, maar wij onderscheiden ons al sinds 2001 met een vergaande en deskundige support die onze klanten gemiddeld beoordelen met een 8,4. Onze Microsoft-gecertificeerde medewerkers zijn immers altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.”

Microsoft Cloud Solution Provider Programma

Microsoft introduceerde het Cloud Solution Provider programma tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) 2014 in Washington D.C. Via het programma kunnen distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders hun producten en diensten bundelen met Microsoft-clouddiensten. Met het programma beheren partners de hele levenscyclus van een Microsoft-oplossing van een klant zoals facturatie, levering en ondersteuning. Partners kunnen daar hun eigen diensten aan koppelen en verlenen de technische support aan klanten.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!