Wouter Hoeffnagel - 29 april 2015

Good Technology lanceert beveiligde interface en opslag voor Enterprise Mobility Management

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, lanceert de Trusted Execution Environment (TEE) en beveiligde opslag voor Enterprise Mobility Management (EMM). Bedrijven kunnen hiermee mobiele apparaten beveiligen en tegelijkertijd tegemoet komen aan wensen van eindgebruikers.

“Beveiliging en gebruikersgemak hoeven geen nulsomspel te zijn”, zegt dr. Nicko van Someren, CTO bij Good Technology. “Met de Good Trusted Execution Environment kan de IT-afdeling tegemoet komen aan de wensen van de eindgebruiker, zoals het mogelijk maken van kortere en eenvoudiger te onthouden pincodes. Dit alles zonder de beveiliging van de bedrijfsgegevens in gevaar te brengen.”

Standaard voor hardware key protection
De Good TEE-oplossing is gebaseerd op een standaard die door Android-handset fabrikanten wordt gehanteerd. Deze standaard maakt ‘hardware key protection’ mogelijk voor de beveiliging van Android-devices. De Good Trusted Execution Environment biedt één oplossing voor diverse Android-devices, inclusief privé-smartphones en -tablets die op de werkvloer worden gebruikt.

Door een partnership aan te gaan met cybersecurity expert Intercede kan Good hardware ondersteunde beveiligingsmogelijkheden toevoegen aan alle Android-apps die door Good worden beveiligd. Naast de Good-apps worden ook 1.600 applicaties van partners en klanten toegevoegd die ontwikkeld zijn op het Good Dynamics Secure Mobility Platform.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!