Witold Kepinski - 29 april 2015

Cisco reikt North Cisco Partner Award Winners uit

Cisco heeft de Cisco North EMEAR Partner Awards uitgereikt. De awards werden uitgereikt tijdens de North Award ceremony tijdens de Cisco Partner Summit 2015 in Montreal.

Een aantal partners die in Nederland actief zijn hebben een awards gewonnen zoals Comstor, Dimension Data, Fast Lane en Cegeka (met wie Brain Force is gefuseerd).

Sander Cornelissens, Managing Director van BRAIN FORCE zegt trots: “Uit 20.000 partners zijn wij benoemd tot Cisco EMEAR Solution Partner of the Year, dat is een geweldige prestatie. Dit bewijst dat het centraal stellen van de eindgebruiker en het optimaal combineren van diverse technologieën leidt tot mooie oplossingen voor onze klanten. Deze award is een prachtige erkenning voor onze manier van werken, welke we zullen continueren en aanpassen aan de continue veranderende vraag uit de markt.. Dit succes is niet alleen een prachtige erkenning voor onze medewerkers die zorggedragen hebben voor vele tevreden klanten, maar ook mooie bevestiging van een succesvol partnership met Cisco.”

Brett Dawson, CEO van de Dimension Data Group, is blij met de award: “De Global Partner of the Year-status behalen in alle drie de geografische regio's van Cisco is een enorme mijlpaal voor de Group. Het laat zien dat wij in staat zijn om succesvol samen te werken met technologische industrieleiders om de ambities van de klant versneld te realiseren. We zijn er ook zeer trots op dat we ook nog eens negentien andere geografische en operationele awards in de wacht hebben gesleept, waaronder in Nederland de Enterprise Partner of the Year award en de Commercial Partner of the Year award. Onze samenwerking met Cisco – nu al 24 jaar – is belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat Dimension Data de klant keer op keer producten en diensten van wereldklasse kan bieden via ons uitgebreide dienstenportfolio.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!