Wouter Hoeffnagel - 01 mei 2015

Citrix lanceert CloudBridge Virtual WAN

Citrix lanceert de CloudBridge Virtual WAN Edition. Organisaties kunnen met de oplossing de distributie van applicaties, documenten en IT-services naar andere bedrijfsvestigingen tot 80% goedkoper realiseren zonder in te leveren op beschikbaarheid.

CloudBridge Virtual WAN is een uitbreiding op het CloudBridge-platform en integreert met de HDX-oplossingen en de applicatieversnellingstechnologieën van Citrix. Met de nieuwe oplossingen kunnen gebruikers een gevirtualiseerde WAN creëren waarmee meerdere netwerkdiensten aan elkaar worden verbonden zoals MPLS, breedband, mobiel en satelliet internet. Hierdoor kan de capaciteit en betrouwbaarheid van het netwerk worden vergroot.

De oplossing beoordeelt continu de prestaties van verschillende paden binnen het gevirtualiseerde WAN, waardoor de configuratie continu kan worden aangepast op de veranderende netwerkomstandigheden. Hierdoor krijgen missiekritieke applicaties altijd toegang tot het beste en snelste pad, waardoor deze optimaal kunnen presteren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!