Witold Kepinski - 01 mei 2015

Allied Telesis introduceert x930 Series gedistribueerde high-performance switches

Allied Telesis, wereldwijd leverancier van veilige IP/Ethernet switches en IP Triple Play netwerken, introduceert de nieuwe x930 Series high performance gedistribueerde switches. Met vijf modellen in de serie, verschillende switchpoort configuraties, ondersteuning voor 10 Gigabit uplinks en de kracht van Allied Telesis Virtual Chassis Stacking (VCStack), heeft de x930 Series flexibiliteit en een hoge performance voor veeleisende aggregatie en gedistribueerde core applicaties, aldus de Japanse netwerkleverancier.

Allied Telesis Management Framework

De x930 Series switches ondersteunen het Allied Telesis Management Framework (AMF), een technologie die organisaties in staat stelt om de operationeele kosten te reduceren en IT-netwerkbeheerders helpt hun dagelijkse werkzaamheden te verminderen, aldus de leverancier. Door het automatiseren van veel voorkomende netwerkmanagement taken, zoals vervanging van niet-werkzame onderdelen, het wijzigen van configuraties, upgraden van firmware en uitbreiden van het netwerk, biedt AMF IT-beheerders een unified management interface en zero-touch installatie en herstel, wat veel tijd en kosten bespaard - een groot voordeel daar waar veel access switches zijn geïnstalleerd, zo meldt Allied Telesis.

Allied Telesis Wireless Manager

De Allied Telesis x930 Series bundelt het beheer van grootschalige vaste en draadloze netwerken binnen één platform. De combinatie van Allied Telesis Wireless Manager en AMF leidt tot vereenvoudigd netwerkbeheer waarbij complexiteit, onderhouds- en beheerkosten worden gereduceerd. De Allied Telesis Wireless Manager werkt hierbij als een applicatie op de x930 Series en biedt hoge servicelevels voor het draadloze netwerk.

Core switch

De Allied Telesis x930 Series zijn gedistribueerde switches en daardoor bijzonder geschikt voor middelgrote en grote organisaties zoals scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Ze krijgen hiermee de beschikking over flexibele en schaalbare switches met verschillende poortconfiguraties met Allied Telesis VCStack technologie. Voor kleinere organisaties is de x930 Series een geschikte core switch die wordt ondersteund met de intelligente functies van AMF, waardoor kosten worden bespaard dankzij geautomatiseerd en geïntegreerd beheer van vaste en draadloze netwerken op één platformm aldus Seiichiro Sato, Allied Telesis director of Global Product Marketing: “De x930 Series zijn een zegen voor netwerkbeheerders omdat de switches een combinatie bieden van flexibiliteit, geavanceerde functies en hoge capaciteit voor diverse taken. De switch is eenvoudig in bedrijf te nemen en te gebruiken. ” In managed service provider omgevingen, overbrugt de x930 serie de kloof naar toekomstige SDN-NFV-managed services en het biedt een stappenplan voor MPLS / MEF 2.0-diensten, aldus Philip Yim, Allied Telesis senior vice president, Global Program Management. "Verder biedt de x930 serie 40GbE line-speed transport toegangsringen, waardoor providers Gigabit snelheden van geïntegreerde multiservice toegangs platformen direct kunnen aggregeren aan 40GbE line-speed," voegd Yim toe.

Lees meer over de x930 Series op: alliedtelesis.com/switches/x930

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!