Witold Kepinski - 06 mei 2015

Drechtsteden verder met COMPAREX

Drechtsteden heeft in april 2015 de raamovereenkomst met COMPAREX voor één jaar verlengd. Drechtsteden en COMPAREX zijn twee jaar geleden een samenwerking overeengekomen waarbij COMPAREX verantwoordelijk werd voor de levering van standaard software aan de gehele organisatie.

"Van doorslaggevend belang bij deze aanbesteding was het hoge niveau van kennis en ervaring bij COMPAREX op het gebied van softwarelicenties en licentiebeheer. De overeenkomst heeft betrekking op de gehele softwareportefeuille van Drechtsteden. Vanwege de positieve samenwerking in de afgelopen periode is gebruik gemaakt van de optie in de raamovereenkomst om deze voor een jaar te verlengen", zo meldt Comparex in een persbericht.

De relatie tussen Comparex en Drechtsteden was eerder onderwerp van discussie toen bleek dat twee medewerkers van Comparex veel te hoge prijzen berekenden voor VMware licenties en daar een hoge marge mee verdienden. Naar verluidt heeft Comparex daarna interne maatregelen genomen en de relatie met Drechtsteden hersteld.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!