Witold Kepinski - 07 mei 2015

Ricoh Data Visualisations maakt big data inzichtelijk in management dashboards

Ricoh introduceert Data Visualisations, een oplossing die big data inzichtelijk maakt in management dashboards, en is ontwikkeld om organisaties inzicht te geven in de waardevolle informatie die is verankerd in de datastromen.

Door de mogelijkheid om data te visualiseren, profiteren managers van meer inzicht in data en wordt het maken van beslissingen eenvoudiger, zo meldt de leverancier. Ricoh werkt voor deze toepassing samen met DataWatch. Ricoh Data Visualisation geeft organisaties real time inzicht in kritische bedrijfsprocessen.

Organisaties, zoals zorginstelllingen banken en HR-afdelingen, kunnen een dashboard inrichten voor elk business proces, waardoor ze werkelijk inzicht krijgen in processen, aldus Niek van der Donk, Senior Marketeer Business Solutions bij Ricoh: “Big data is al lang de hype voorbij. Nu is het van belang om data binnen de organisatie inzichtelijk en tastbaar te maken. In samenwerking met onze partner DataWatch hebben we deze oplossing ontwikkeld, die organisaties real time inzicht geeft in kritische bedrijfsprocessen met efficiënt informatiemanagement en betere beslissingen. Organisaties kunnen een dashboard inrichten voor elk business proces, waardoor ze werkelijk inzicht krijgen in processen.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!