Witold Kepinski - 07 mei 2015

Veeam introduceert Veeam FastSCP voor Microsoft Azure en Veeam Management Pack v8

Veeam Software introduceert Veeam FastSCP voor Microsoft Azure and Veeam Management Pack (MP) v8 voor Microsoft System Center hebben beiden als doel om het voor klanten makkelijker te maken met de hybride cloud van Microsoft te werken. Van beide producten is nu een beta-versie beschikbaar. 

 Veeam FastSCP voor Microsoft Azure voegt zich bij het portfolio van gratis tools van Veeam, waartoe ook Veeam Endpoint Backup FREEVeeam Backup Free EditionVeeam ONE Free Edition en Veeam Task Manager voor Hyper-V behoren. Veeam FastSCP voor Microsoft Azure versnelt en vereenvoudigt het gebruik van een hybride cloud voor zowel grote als kleine organisaties, aldus Veeam.

Veeam FastSCP voor Microsoft Azure vereist geen extra software of aankopen. Terwijl het eenvoudig is in gebruik, neemt het veel barrières weg op het gebied van verbindingen en management bij het verplaatsen van data tussen on-premise omgevingen en een Azure VM. Die mogelijkheid, waarvoor tot dusver geen sterke oplossing bestond, versterkt ook de adoptie van Azure.

Veeam Management Pack v8 voor Microsoft System Center

Een andere nieuwe release, Veeam Management Pack v8 voor Microsoft System Center, bouwt verder op de geavanceerde monitoring en de sterke basis in beheer en rapportage van het product. Het biedt ondersteuning voor de nieuwste on-premise hypervisor platformen en nieuwe planning-oplossingen voor de hybride cloud.

Algemene beschikbaarheid voor Veeam FastSCP voor Microsoft Azure en Veeam Management Pack v8 voor System Center is gepland voor Q3 van 2015. De inschrijving voor de publieke bèta's van nieuwe producten is nu geopend. Veeam FastSCP voor Microsoft Azure publieke bèta is beschikbaar op: http://go.veeam.com/azure. Veeam Management Pack v8 voor System Center is beschikbaar op: http://go.veeam.com/mp-v8-beta-nl.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!