Wouter Hoeffnagel - 07 mei 2015

F-Secure lanceert Freedome for Mac

F-Secure lanceert Freedome for Mac, een nieuwe oplossing die OS X-gebruikers helpt hun online privacy te beschermen. De oplossing combineert verschillende beveiligingstools in één app, waardoor Mac-gebruikers alle beveiligingsfeatures in een centrale oplossing kunnen terugvinden.

Recent onderzoek van F-Secure toont aan dat Mac-gebruikers online meer risico’s nemen dan PC-gebruikers. Ook nemen zij minder beveiligingsmaatregelen. 36% van de Mac-gebruikers geeft aan meer dan drie keer per week een openbaar WiFi-netwerk te gebruiken, 13% meer dan PC-gebruikers. Tegelijkertijd blijkt 32% van de Mac-gebruikers niet te weten van online beveiliging of hier geen gebruik van te maken. Onder PC-gebruikers ligt dit percentage op 10%. Met Freedome for Mac speelt F-Secure in op de grotere risico’s die Mac-gebruikers blijken te nemen.

Een gratis proefversie van Freedome for Mac is hier beschikbaar. Na deze proefversie kunnen gebruikers per apparaat een jaarabonnement afsluiten op de beveiligingsoplossing. Indien meerdere licenties gelijktijdig worden afgesloten kunnen met korting bundels worden aangeschaft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!