Witold Kepinski - 13 mei 2015

NetApp Flash-initiatief helpt channel partners

NetApp heeft onlangs haar nieuwe Flash-initiatief gelanceerd waarmee channel partners Flash gemakkelijk kunnen implementeren bij middelgrote tot grote organisaties.

Met de introductie van de nieuwe bundels voor de All-Flash-FAS (AFF) 8000 Series, geeft NetApp haar partners de mogelijkheid om zich te richten op middelgrote tot grote bedrijven die hun workloads willen verlichten zonder hierbij in te leveren op de manier waarop zij hun data implementeren, managen en beschermen in hun huidige data-omgeving. De bundels zijn voor partners van NetApp per direct beschikbaar.

NetApp lanceerde haar All-Flash FAS systeem in juni 2014 voor klanten die op zoek zijn naar de combinatie van Flash performance en data management. De nieuwe bundels van NetApp zorgen voor een verkorte time-to market voor producten en services die gebouwd zijn op AFF. Dit resulteert onder andere in een kortere configuratie-tijd waardoor channel-partners hun sales cyclus kunnen versnellen.

Sven Schoenaerts, NetApp Senior Director EMEA Channel Sales: “Sinds de lancering van ons All-Flash FAS systeem zien wij een toenemende vraag naar populaire configuraties. Wij bieden deze configuraties pre-built aan waardoor onze partners zich volledig kunnen focussen op hun core business.“

All-Flash FAS wordt ondersteund door Data ONTAP en is met haar rijke datamanagement-mogelijkheden vooral waardevol voor database workloads en andere kritieke toepassingen die een consistente lage latentie performance vereisen.

WK

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!