Witold Kepinski - 13 mei 2015

NextStep24 neemt de volgende stap in storage -en datamanagement oplossingen

Het nieuwe ICT bedrijf NextStep24, gevestigd te Oud-Beijerland, is officieel van start gegaan. NextStep24 richt zich op hedendaagse ICT uitdagingen zoals virtualisatie, hybride cloud en storage.

NextStep24 bouwt gezamenlijk met organisaties aan oplossingen die passen bij hun omgeving, beleid en uitgavepatroon. In een combinatie van managed services en multi-vendor support draagt NextStep24 zorg voor levering, implementatie en ondersteuning. “Door de introductie van nieuwe technologieën in bestaande omgevingen kan NextStep24 oplossingen bieden voor dergelijke ICT uitdagingen. ICT is continu in beweging en ‘oud voor nieuw’ vervangen is daarbij lang niet altijd de enige manier om een ICT omgeving naar een volgende stap, de ‘Next Step’, te brengen”, vertelt Marco Egberts, algemeen directeur bij NextStep24.

Deze nieuwe speler in de markt beweert hiermee een andere route te nemen dan alle andere in de markt aanwezige partijen op het gebied van storage –en datamanagement oplossingen, aldus Teun Snoek, commercieel directeur van NextStep24. “Bedrijfskritische data is nog steeds het meest waardevolle bezit is van organisaties. NextStep24  garandeert daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beschikbaarheid hiervan.”

NextStep24 is onderdeel van de Nemesys Groep die in 2015 haar 25 jarig bestaan viert en voor NextStep24 een gezonde financiële basis vormt. Onder de Nemesys Groep vallen o.a. ook telecom en ICT system integrator Nemesys ICT en HostedXL, leverancier van cloud diensten aan het MKB.

www.nextstep24.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!