Redactie - 14 mei 2015

CRI Service organiseert OpenStack Roadshow

CRI Service, kennispartner op het gebied van Unix, Linux, Middleware en applicatiebeheer, organiseert op 19 mei en 18 juni samen met Red Hat de OpenStack Roadshow. Middels deze roadshow wil CRI Service managers en technisch specialisten kennis laten maken met de nieuwe standaard op het gebied van open source cloud. CRI Service laat niet alleen zien welke kansen OpenStackorganisaties kan bieden, maar gaat ook in op de architectuur en de techniek. Aan de hand van een demo krijgen de deelnemers een duidelijk beeld van de werking van OpenStack.

OpenStack als standaard

Het OpenStack open source cloud platform is ontwikkeld door Rackspace en NASA en wordt omarmd door partijen als IBM, Red Hat, Dell, Cisco, Juniper en VMware. OpenStack biedt een maximaal schaalbare IaaS (Infrastructure as a Service) oplossing. Met het open source cloud platform kan flexibel en efficiënt aan de vraag van de business worden voldaan, zonder de last op de beheerorganisatie te verhogen. De roadshow laat zien hoe bedrijven deze oplossing kunnen inzetten om efficiënter en tegen lagere kosten eigen clouddiensten te creëren.  

Meer informatie en aanmelden
De roadshows starten om 15.00 uur en duren tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. De eerste roadshow op 19 mei vindt plaats in Hotel Artemis aan het John M. Keynesplein 2 te Amsterdam. De locatie van de tweede roadshow op 18 juni in Den Haag wordt nog bekend gemaakt. Meer informatie over de locaties en het programma is te vinden op www.openstackroadshow.nl. Aanmelden kan op deze website, per e-mail viamschalk@cri-service.nl of telefonisch op 030-3054689.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!