Witold Kepinski - 28 mei 2015

Scholten Awater stelt Harm Awater aan als salesmanager Public

Scholten Awater heeft per 1 juni Harm Awater aangesteld als salesmanager Public. Harm is al 10 jaar werkzaam binnen Scholten Awater op diverse salesmanagement functies. Het afgelopen jaar heeft hij als salesmanager leiding gegeven aan het Profit team en heeft daarmee een groei doorgemaakt.

"Harm heeft bewezen teams te kunnen structureren, stabiel te laten groeien en hij brengt de in Public strikt noodzakelijke ervaring mee op het gebied van aanbestedingen. Met Harm als salesmanager voor Public wil Scholten Awater de komende jaren de dienstverlening in de Public markt verder uitbouwen", zo meldt Luuk Slaats, Commercieel Directeur Scholten Awater.

Daarnaast heeft Scholten Awater per 1 juni Sil Thonen aangesteld als salesmanager Profit. Sil is momenteel werkzaam als Manager van de afdeling Personal & Mobile Computing binnen Scholten Awater en hij gaat beide management rollen combineren. Sil heeft voordat hij bij Scholten Awater kwam werken diverse sales en salesmanagement functies bekleed bij fabrikanten als Konica Minolta, Océ en Canon. Met Sil als salesmanager voor Profit wil Scholten Awater de komende jaren bouwen aan verdere groei in de Profit markt.

Luuk Slaats: “ Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteiten van Harm en Sil. De samenwerking tussen Harm en Sil zal tevens de synergie tussen de verschillende salesgroepen waarborgen. Wij rekenen erop dat we met deze keuze stabiliteit creëren voor de komende jaren en zodoende vorm kunnen geven aan de positieve ontwikkelingen van Scholten Awater.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!