Witold Kepinski - 28 mei 2015

Zetacom Vast biedt alternatief voor ISDN-aansluiting

Zetacom Vast is Zetacom’s nieuwste telefonieoplossing. Als alternatief voor de ISDN-aansluiting biedt de system integrator uit Zoetermeer nu Zetacom Vast aan. Hiermee zijn organisaties volgens Zetacom verzekerd van de beste gesprekskwaliteit. Deze oplossing is geschikt voor organisaties waar de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, maar die wel de telefoniekosten willen verlagen.

"Met Zetacom Vast wordt de bestaande ISDN-centrale via een SIP-trunk gekoppeld aan het openbare telefoonnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om de bestaande telefooncentrale te combineren met een virtuele installatie. Het grote voordeel is dat organisaties snel en eenvoudig kunnen besparen op gesprekskosten", aldus Dick Dompeling, directeur Zetacom: "Doordat de onderneming de functionaliteiten van de bestaande telefooncentrale kan blijven gebruiken en de huidige vaste telefoonnummers kan blijven behouden, verandert er verder niets. Alleen de telefoonrekening zal aanzienlijk lager uitvallen."

Zetacom Vast biedt de klant lage gesprekskosten omdat deze geen langdurig contract hoeft af te sluiten, maar kan per maand opzeggen. Zetacom Vast is uit te breiden met Forced on PBX en integreert met IP-VPN netwerken. Bovendien kunnen bedrijven met deze oplossing gefaseerd overstappen naar een cloudtelefoniedienst zonder extra investeringen. Zo zijn organisaties klaar voor de toekomst, aldus Dompeling.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!