Witold Kepinski - 29 mei 2015

Ruckus kondigt CloudManager voor Xclaim aan

Ruckus Wireless kondigt CloudManager voor Xclaim aan. Met dit nieuwe dashboard, dat zonder abonnementskosten als een clouddienst wordt aangeboden aan huidige en nieuwe klanten van de Xclaim-productlijn, is het mogelijk om Wi-Fi access points (APs) uit het Xclaim-assortiment te beheren, die zowel binnenshuis als buiten in de openbare ruimte zijn geïnstalleerd.

Het nieuwe scherp geprijsde Xclaim-assortiment bestaat uit volwaardige Ruckus Wireless producten die in 2014 door Ruckus als apart merk in de markt zijn gezet. De nieuwe productlijn access points fungeert als instapmodel en werkt zonder controller. Met Xclaim speelt Ruckus Wireless in op de behoefte bij ondernemers die op zoek zijn naar een betaalbare en krachtige Wi-Fi-oplossing. Xclaim biedt veel meer dan de uitgeklede, vaak slecht functionerende consumentenoplossingen. De productlijn kan zich meten met de hoger in de keten gepositioneerde Ruckus Smart Wi-Fi-oplossingen, die echter gespecialiseerde IT-specialisten vereisen die kleinere bedrijven meestal niet in huis hebben.

CloudManager voor Xclaim maakt gebruik van de befaamde Amazon cloud die het mogelijk maakt wereldwijd dezelfde beheerdiensten te leveren voor de Xclaim access points.

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!