Witold Kepinski - 16 juni 2015

Multrix eerste Citrix Service Provider (CSP) Benelux met Executive Briefing Center

Multrix heeft een Executive Briefing Center (EBC) met Citrix technologie gelanceerd. Het is het eerste EBC buiten het kantoor van Citrix in de Benelux. 

Scott Swanburg, Global Senior Director Citrix, en Erik van Laar, Executive Director Multrix, openden officieel het nieuwe EBC. Tevens is het nieuwe Multrix whitelabel partnermodel gelanceerd, wat inhoudt dat o.a. telco's, ISV's en VAR's gemakkelijk de nieuwste hosted desktop en hosted applicatie diensten kunnen opnemen in het portfolio. 

Citrix-gebruikers en geïnteresseerden in de Benelux kunnen vanaf heden op het kantoor van Multrix zelf ervaren hoe de nieuwste Citrix-technologie de efficiëntie van hun organisatie kan vergroten.Via een partnership met Multrix kunnen organisaties toegang krijgen tot de Citrix-technologie, die zij vervolgens kunnen implementeren bij hun eigen klanten. 

Steeds meer organisaties zien de voordelen van het nieuwe werken en de online werkplek. Het is daarbij essentieel dat applicaties, gegevens en toepassingen online beschikbaar zijn voor elke gebruiker. Ongeacht waar die persoon zich op dat moment bevindt: op kantoor, thuis of bij een klant. Met Citrix-technologie wordt deze wens werkelijkheid. Via de nieuwste Citrix ontwikkelingen is alle data op elk moment toegankelijk. Of dat nu vanaf een desktop computer, tablet of smartphone is. "Met onze partner Multrix kunnen we onze Citrix-diensten nu aan onze Nederlandse klanten demonstreren. Met onze technologie zijn eindgebruikers niet gebonden aan een bepaalde plek om hun werk te hoeven doen.", zegt Scott Swanburg, Global Senior Director Citrix. 

Online werkplekkenspecialist Multrix gaat nog een stap verder door deze Citrix-technologie te koppelen aan specifieke branche-, Enterprise, kantoor- en zelfs publieke applicaties. Met een naadloos geïntegreerde Enterprise applicatieomgeving krijgen organisaties meer grip op hun eigen prestaties, flexibiliseren ze ICT-kosten en wordt de organisatie wendbaarder. Erik van Laar: “Met onze oplossing kunnen organisaties zich volledig richten op hun kernactiviteten. Zo ontstaat er meer tijd voor innovatie en wordt de wendbaarheid van organisaties vergroot." 

Scott Swanburg, Global Senior Director Citrix: "In het eerste Executive Briefing Center in de Benelux dat buiten een kantoor van Citrix is gehuisvest kunnen organisaties demonstraties krijgen van alle mogelijkheden van onze technologie op het gebied van hosted desktop. 

Het nieuwe Multrix Executive Briefing Center is ondergebracht in het onlangs geopende pand van Multrix. Het nieuwe kantoor is gevestigd aan de Keienbergweg 100 te Amsterdam. Wilt u een demonstratie, dan kunt u contact opnemen Martin Bergonje via martin.bergonje@multrix.com of 020 – 58 22 933.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!