Witold Kepinski - 23 juni 2015

ION-IP wordt VMware Mobility Management Partner

ION-IP is VMware Mobility Management Partner geworden. Dankzij dit partnership zegt ION-IP nog beter in staat te zijn haar klanten te helpen high-performance applicaties op een veilige manier te ontsluiten voor mobiele gebruikers.

"Mobility is meer dan een trend. Het aantal mobiele devices dat voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, neemt explosief toe. Dit brengt echter grote risico’s met zich mee als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van vertrouwelijke bedrijfsinformatie. De oplossing ligt niet zozeer in het beveiligen van mobiele devices, maar veel meer in de totale beveiliging van de toegang tot de bedrijfsapplicaties. Dit laatste is één van de core competenties van ION-IP en vormt onderdeel van de ION-IP Point of Control aanpak", aldus Michael Bachman (foto), Director ION-IP.

Ongeacht of applicaties vanuit een private cloud, een public cloud of hybrid cloud worden ontsloten, en ongeacht vanaf welke device deze worden benaderd, dit moet op een veilige manier plaatsvinden aldus Bachman, "Tegelijkertijd mag dit echter niet ten koste gaan van performance en beschikbaarheid. Trends als Cloud en Mobility, maar ook de komst van het Software Defined Datacenter, brengen nieuwe risico’s met zich mee die een andere beveiligingsaanpak vereisen. In combinatie met een aantal andere maatregelen biedt het Mobility Management portfolio van VMware een goede oplossing hierin en past dan ook perfect in onze totale Point of Control benadering."

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!