Witold Kepinski - 23 juni 2015

Conclusion kopstuk Murat Kiran wint Europese ondernemersprijs

Murat Kiran, één van de oprichters van Conclusion, is uitgeroepen tot ‘Most successful New European entrepreneur’ tijdens de eerste uitreiking van de New European Awards. Kiran won de prestigieuze award vanwege zijn indrukwekkende carrière als ondernemer. De award werd in Brussel uitgereikt door UNITEE, the New European Business Confederation, in samenwerking met het magazine The New European.

Diversiteit

De New European Awards erkennen en vieren de bijdragen van ‘New Europeans’ aan de Europese samenleving. Ze worden uitgereikt onder auspiciën van het Europees Parlement. De jury van de awards bestaat uit Europese politici en ondernemers. ‘New Europeans’ is een concept dat door de Europese Commissie is gedefinieerd als ‘mensen die leven in de EU en banden hebben met meer landen dan het land waar zij in wonen’. Zij hebben daardoor een meervoudige culturele en taalkundige achtergrond.

'Hard werken loont'

De genomineerden in alle vier categorieën dienen als New European-ambassadeurs. Ze zijn rolmodellen voor huidige en toekomstige nieuwe Europeanen. Murat Kiran is vereerd met de prijs: “Door een Europese jury beloond te worden met een dergelijke prijs, is een grote eer. Het toont aan dat hard werken loont en een goede manier is om een mooie carrière op te bouwen. Deze awards benadrukken bovendien dat het belangrijk is altijd open te staan voor nieuwe ideeën.” Eerder won Kiran al awards als beste Turks-Nederlandse ondernemer en meest innovatieve Turks-Nederlandse ondernemer.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!