Witold Kepinski - 24 juni 2015

Taiwan Excellence Showcase feestelijk geopend in Amsterdam

De Taiwan Excellence Showcase is feestelijk geopend. Tussen woensdag 24 juni tot en met zondag 28 juni kunnen techies en liefhebbers van design bijna honderd Taiwanese producten bewonderen in een tijdelijke store aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam.

De expositie, dit jaar voor de tweede maal te bezoeken in Nederland, toont een selectie producten die de Taiwan Excellence Award hebben ontvangen. Merken als Asus, BESV, HTC en Giant tonen hun nieuwste producten. 

De feestelijke opening stond vandaag in het teken van de handelsrelatie tussen Taiwan en Nederland, en werd bijgewoond door afgevaardigden uit beide landen. Taiwan staat bekend als voorloper in technologische ontwikkeling en Taipei is volgend jaar World Design Capital.

De expositie is van 24 tot en met 28 juni gratis te bezoeken in Amsterdam. Daarna reist deze door naar Londen, Parijs en Düsseldorf. Bezoekers van de Taiwan Excellence Showcase krijgen vier dagen lang de kans om kennis te maken met de kroonjuwelen van de Taiwanese tech- en designindustrie. Merken als Asus, BenQ, Hiti Digital, Heartway Medical, Gigastone en Kuonao tonen hun slimste gadgets voor gebruik binnen de sportsector, gezondheidszorg, zakelijke markt, horeca e.a.

Foto: Van links naar rechts: Bart Drenth (voorzitter MKB-Amsterdam), Jan Siemons (Managing Director of the Netherlands Council for Trade Promotion (NCH; het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering), De heer Tai-Chu Chou (ambassadeur van Taiwan in Nederland), Walter Yeh (Executive Vice President van TAITRA), Jacob van der Vlis (Kamer van Koophandel) en Richard Vong (Taiwan Business Association).

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!