Witold Kepinski - 25 juni 2015

Yes Telecom Business Partners naar Ibiza

Business Partners van Yes Telecom zijn sinds vorige week een ervaring rijker met de House of Yes trip waar de afgelopen maanden voor gespaard kon worden. Op Ibiza begon de ontdekking van een eiland met baaitjes, hippiemarkten, een groen landschap, authentieke dorpjes en een uitgaansleven.

Naast alle luxe stonden verschillende spectaculaire onderdelen op het programma. Bij aankomst op de villa werden de gasten verwelkomt met cocktails, om later op de avond te genieten van s ’werelds mooiste zonsondergang bij Experimental Beachclub.

Franco

Verder was er een Hippie rally. Het eiland waar de hippies naar toe werden verdreven onder het strenge regime van dictator Franco in de jaren 60 ademt vandaag de dag nog steeds “vrijheid en liefde”. Verkleed als echte hippies, in een kleurrijke “eend” werd door middel van een roadbook getoerd langs de mooiste baaitjes van het eiland. Uiteraard werd er meerdere keren gestopt, tevens voor een picknick en het zelf brouwen van Hierbas Ibicencas, een typisch Ibiziaans drankje. In de avond kon men genieten van Ibiza stad. In het oude centrum werd er genoten van tapas bij Dalt Villa in de oude binnenstad. Na het diner werd de avond voortgezet in oudste en meest bekende club van het eiland de Pacha. Tot in de kleine uurtjes genoten de gasten als echte VIPs van deze club en muziek.

Beso Beach Club

De House of Yes trip bevond zich ook veel op het water. In Ibiza haven lag een groot zeiljacht te wachten om de deelnemers naar het eiland Formentera mee te nemen. Onderweg werden dolfijnen gespot om de belevenis compleet te maken. Aangekomen op Formentarre kon de paella niet ontbreken tijdens het diner bij Beso Beach Club. Met een volle mag werd er weer terug gevaren om tevens nog te stoppen om met kajaks verschillende grotten te bewonderen. Om de dag af te sluiten was de House of Yes villa bij aankomst omgetoverd voor een mooi eindfeest, inclusief band, BBQ en DJ.

Met al een voldaan gevoel werd op laatste dag nog even de adrenaline omhoog gegooid. Naast een heerlijke lunch en relaxen bij Calla Bassa Beach Club, kon men zich goed uitleven op het water met jetski’s. "Het was werkelijk fantastisch, ik heb genoten met hoofdletters. Mooi, indrukwekkend, gaaf, stoer, gezellige groep en goede organisatie. Kortom een prachtige ervaring om nooit meer te vergeten. Ik spaar graag voor volgend jaar" aldus een van de deelnemende Business Partners. “De incentives van Yes Telecom dienen als beloning voor mooie prestaties, als extra motivator maar ook om de relatie te versterken. Yes Telecom concurreert niet met haar resellers en een goede relatie staat dan ook hoog in het vaandel. De incentives zijn uniek en exclusief van karakter. Ook onderling wordt er tijdens deze bijzondere trips gedachtes uitgewisseld wat ten goede komt aan de business" aldus Lothar Steegstra, Directeur Yes Telecom.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!