Witold Kepinski - 26 juni 2015

Toshiba levert Satellite P50-C multimedia notebook

Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe laptop in de Satellite P-serie: de Satellite P50-C.

Dit model biedt entertainment en productiviteit voor de veeleisende gebruiker. De laptop heeft alles in huis wat multimedialiefhebbers nodig hebben om probleemloos grafisch zware games te spelen, de nieuwste films te bekijken of meerdere applicaties tegelijk te gebruiken. 

De Satellite P50-C is uitgerust met een maximaal vijfde generatie Intel Dual Core i7-processor, die niet alleen het reactievermogen en de batterijlevensduur verbetert, maar ook 3D-beelden produceert en een snellere, meer geavanceerde foto- en videobewerking mogelijk maakt. In aanvulling op deze krachtige processor is het model voorzien van maximaal NVIDIA GeForce GTX 950M-graphics met 4 GB DDR3 VRAM voor snelle en vloeiende prestaties.

De Satellite P50-C wordt geleverd met Windows 8.1 voorgeïnstalleerd. Dit besturingssysteem is gratis op te waarderen naar Windows 10 bij release van de upgrade. Om optimaal te kunnen profiteren van de belangrijkste functies van Windows 10 beschikt de laptop over hardware en componenten die een vlotte performance garanderen en een dubbele microfoonset voor de best mogelijke Cortana-ervaring, inclusief Clear Voice Capture en een sneltoets op het toetsenbord. 


De Satellite P50-C is verkrijgbaar in een combinatie van een ultrasnelle SSD en een high-capacity HDD of SSHD. De laptop is eenvoudig te verbinden met externe media via drie USB 3.0-poorten, waarvan een met Sleep-and-Charge, draadloze displaytechnologieën, een HDMI-poort die 4K-output faciliteert en een 2-in-1 Bridge Media-slot met SD UHS-I-ondersteuning. Dankzij deze opties kunnen gebruikers hun devices opladen als hun laptop in de standby-modus staat, digitale content op hun grootformaat-tv delen of snel en simpel grote mediabestanden downloaden. Alle Intel-modellen zijn uitgerust met een 802.11agn-ac module waarmee gebruik gemaakt kan worden van de allernieuwste generatie snelle draadloze access points.

Beschikbaarheid en prijzen
De Satellite P50-C is leverbaar van eind juni 2015 tegen een adviesprijs vanaf €999,-.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!