Witold Kepinski - 26 juni 2015

Unacle neemt activiteiten van Provide op het gebied van Nagios over

Provide en Unacle, onderdeel van Conclusion, sluiten een strategische overeenkomst. Unacle neemt de activiteiten van Provide op het gebied van Nagios over. Ook vult Unacle de servicedeskdiensten voor Nagios Nederland in vanuit het Europese servicedeskcentrum in Limburg.

Provide en Unacle bieden consultancy en managed services op het gebied van Nagios. Provide levert vooral de open source monitoringtool van Nagios. De focus ligt bij Unacle op de commerciële versie Nagios XI. Provide en Unacle werkten eerder al samen aan projecten.

Mike Dawud, directeur van Provide: “De samenwerking met Unacle voelde goed. Unacle heeft onder haar label Nagios.nl een belangrijke focus op deze krachtige tool. Provide zet Nagios in als strategische tool om complexe infrastructuren en applicaties te monitoren en te managen. Omdat bij Provide de focus op haar Netwerk Operating Center (NOC) en managed services ligt en Unacle een flinke groei met haar Nagios-projecten doormaakt, is deze uitwisseling van onze kernactiviteiten logisch.” Provide biedt vanaf nu geavanceerde skilled service diensten waarmee het bedrijf haar expertise goed laat gelden. De consultancystaf en -klanten gaan over naar Unacle.

“Wij zetten met deze deal een volgende stap om een toonaangevende positie in de snel groeiende markt van monitoring te verkrijgen”, aldus Marco Bosma, directeur van Unacle. “Nagios.nl biedt hiermee naast de bestaande commerciële Nagios XI ook de populaire open source Nagios®-variant aan. Bovendien krijgen we door de overname van de activiteiten een eigen ontwikkelteam. Hierdoor kunnen we snel en adequaat op klantwensen inspringen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!