Witold Kepinski - 02 juli 2015

MMD levert Philips Monitor met 4K Ultra High Definition (UHD) resolutie beelscherm

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een nieuw scherm aan met 4K Ultra High Definition (UHD) resolutie.

Het BDM3275UP scherm – met 32 inch een nieuw formaat voor Philips Monitors in deze resolutie – speelt in op de groeiende vraag naar beeldschermen met een superfijne resolutie in bescheiden schermafmetingen. De 4K UHD-helderheid biedt entertainment op detailniveau voor bijvoorbeeld films en games, maar ook voor data-intensieve kantoortoepassingen.

De UHD of 4K-resolutie is met 3840 x 2160 pixels goed voor vier keer zoveel pixels per inch dan Full HD (1920 x 1080) en levert ook nog vier keer meer helderheid. Er bestaan momenteel al 28-inch en 40-inch modellen met een ultrahoge resolutie. De introductie van deze Philips monitor van 32 inch zorgt voor een nog vollediger assortiment aan 4K UHD schermen. Het scherm biedt 10-bit kleurondersteuning voor een natuurlijke en soepele weergave van kleuren en de flikkervrije technologie van Philips reguleert de helderheid en vermindert beeldflikkering. Daarnaast heeft de monitor een geavanceerd IPS-AHVA paneel voor extra brede kijkhoeken van 178 graden, zodat de kwaliteit vanuit bijna elke hoek te zien is, zelfs vanaf de zijkant.

Thomas Schade, Vice President EMEA bij MMD: “Het 32-inch UltraClear UHD scherm geeft gebruikers zoals ontwerpers, architecten en kantoorprofessionals nog meer middelgrote schermopties om te profiteren van superfijne resolutie. Door de helderheid en briljante weergave maakt 4K UHD echt een verschil in de kijkervaring. De weergave blijft zeer nauwkeurig en gedetailleerd, zelfs wanneer gebruikers hun scherm in meerdere vlakken verdelen. Met 32 inch is het scherm groot genoeg om meer ruimte te creëren, maar compact genoeg om voldoende plek op het bureau over te houden.”

De BDM3275UP heeft supersnelle aansluitmogelijkheden waaronder DisplayPort voor gegevensoverdrachtsnelheden tot 10,8 Gbps en MHL voor het streamen van mobiele content (terwijl het mobiele apparaat tegelijkertijd wordt opgeladen). De universele HDMI en USB 3.0 aansluitingen stellen gebruikers in staat digitale bronnen met hoge bandbreedte aan te sluiten en ongecomprimeerde video en audio content af te spelen zonder enige vertraging. Ingebouwde stereoluidsprekers bieden daarnaast geluid van hoge kwaliteit als aanvulling op de kijkervaring. Het scherm beschikt ook over MultiView-technologie, zodat gebruikers tegelijkertijd streams van twee apparaten (bijvoorbeeld van hun pc of notebook) op aparte schermvlakken kunnen bekijken. Dankzij de heldere UltraClear 4K-resolutie met zeer veel pixels, verliezen de schermvlakken nooit scherpte en helderheid.

Het scherm heeft een Smart ErgoBase waarmee de monitor kan worden gekanteld, gedraaid en tot bijna bureauhoogte verlaagd om een comfortabele kijkhoek te bereiken. In de monitorvoet kunnen kabels ook netjes worden opgeborgen, zodat er minder kabels op het bureaublad in de weg liggen.

Het nieuwe Philips 32-inch scherm met 4K-resolutie is beschikbaar vanaf juli 2015 voor € 1099,-.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!