Witold Kepinski - 07 juli 2015

VX Company levert Vitens samenwerkingsomgeving op basis van SharePoint 2013

Waterbedrijf Vitens is live met de samenwerkingsomgeving Addappt van VX Company. Ongeveer 1500 medewerkers maken nu gebruik van de nieuwe samenwerkingsomgeving op basis van SharePoint 2013. Met Addappt heeft het waterbedrijf een platform waarop haar medewerkers kennisdelen, gezamenlijk aan documenten werken en op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen de organisatie.

Samen met VX Company is Vitens erin geslaagd om binnen drie maanden een volledige migratie van SharePoint 2010 naar 2013 uit te voeren, een nieuw intranet te ontwerpen op basis van Addappt én de gebruikersadoptie te organiseren.

Vitens kampte met een verouderde SharePoint 2010 omgeving en maatwerk applicaties die daar bovenop gebouwd waren. Dit kwam de gebruikersvriendelijkheid niet ten goede. De architecten en developers van het Addappt team van VX Company hebben er daarom voor gezorgd dat de oude applicaties in een duurzame vorm in de nieuwe Addappt omgeving landden. Ondertussen werkten de consultants hard aan het verzamelen van requirements, het configureren van de nieuwe omgeving en het geven van trainingen. Omdat beide trajecten deels tegelijkertijd konden plaatsvinden, is er geen tijd verloren en is de oorspronkelijke deadline gehaald zo melden de twee organisaties.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!