Witold Kepinski - 08 juli 2015

Verito Workflow voor Microsoft Dynamics NAV 2015 moet processen beter beheersen

Van vastlegging naar procesondersteuning en van procesondersteuning naar procesautomatisering, Verito maakt het mogelijk met de introductie van de module Workflow. Verito Informatisering is een Microsoft partner voor goede doelen, verenigingen en commerciële opleiders.

Het bedrijf meldt: "Met Verito Workflow kunt u uw processen beter beheersen door deze grafisch te definiëren. Hierbij kunt u aangeven wat de trigger (aanleiding) is om een proces te starten en uit welke (vervolg)stappen het proces bestaat. Deze stappen kunnen vervolgens door een medewerker worden uitgevoerd, het is uiteraard ook mogelijk om deze automatisch uit te voeren. Voorbeelden? Als het minimaal aantal deelnemers voor een cursus is gerealiseerd, wordt automatisch een bevestigingsbrief aangemaakt en naar de deelnemers gemaild. Parallel hieraan ontvangt de docent een mail en wordt de status van de cursus aangepast. Als de kredietlimiet van een klant wordt overschreden, dan wordt deze klant automatisch geblokkeerd. Tevens ontvangt de verantwoordelijke accountmanager een taak en/of een mail om de klant te bellen.
Als er een gift wordt geregistreerd tot een zelf te bepalen bedrag, dan wordt automatisch een persoonlijke bedankbrief aangemaakt. Giften boven dit bedrag resulteren in een actie voor de verantwoordelijke fondsenwerver om de donateur persoonlijk te bedanken. Als een medewerker zijn uren van afgelopen week niet (volledig) heeft verantwoord, dan wordt automatisch een reminder verstuurd aan de medewerker zelf. De leidinggevende ontvangt tevens een melding. In de ontwerpmodule van de module wordt het proces grafisch opgebouwd. Hierbij is een groot aantal voorgedefinieerde processtappen beschikbaar om in de workflow op te nemen. In de factbox (aan de zijkant van de pagina) is inzichtelijk wat de status is van de workflow. Door deze te selecteren wordt de workflow grafisch gepresenteerd en wordt duidelijk in welke processtap de workflow zich bevindt."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!