Witold Kepinski - 08 juli 2015

Tech Data Maverick distribueert SMART in Nederland

Tech Data Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met SMART Technologies Corp. voor haar gehele educatie product portfio.

SMART zal worden ondergebracht binnenTD Maverick, de Audio/Video divisie van Tech Data. Tech Data richt zich op innovatieve en educatieve oplossingen met SMART aldus Jos van As (foto), sr. Maverick Division Manager: “Met SMART hebben wij een ‘next step’ in educatie oplossingen toegevoegd aan ons assortiment waardoor wij onze partners completer kunnen ondersteunen. Wij doen dit niet alleen door het leveren van producten, maar bieden ook de specifieke kennis om partners te adviseren in complete educatie oplossingen. Tech Data met de Collection of Specialist kan perfect invulling geven om resellers bij complete oplossingen te ondersteunen”.

Charles Whitton, Territory Manager Benelux: “ SMART is verheugd dat TD Maverick als nieuwe SMART educatie distributeur start in Nederland. Met de groei die we in de komende jaren willen doorzetten, verwachten we dat de vraag naar de educatieve SMART oplossingen in de Nederlandse markt sterk zal groeien en dat TD Maverick met de totaal oplossingen die Tech Data biedt het partner kanaal nog beter te kunnen bedienen”.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!