Redactie - 09 juli 2015

Tweede Get (C)Loud! editie van 2015

Save the date!

Vrijdag 16 oktober is het weer zover, de tweede Get (C)Loud! van 2015. We zijn zeer verheugd met coMakeIT en Weolcan die we als Partner bereid hebben gevonden mede inhoud te geven aan het programma voor de vijfde editie van Get (C)Loud! De Landgoederij in Bunnik vormt wederom het décor voor deze, inmiddels bij vele ISV’s, populaire netwerkborrel.

Het event richt zich met name op de Independent Software Vendors (ISV’s).

Get (C)Loud! biedt hen daarin een platform waar zij elkaar op zeer informele wijze ontmoeten en het gesprek aangaan (debaten) om hun mening over en visie op de toekomst van cloud computing voor softwareleveranciers te kunnen delen.

Editie IV van het Get (C)Loud! event vond eerder dit jaar plaats op 24 april. We nodigen u nu uit voor Editie V die op vrijdag 16 oktober plaatsvindt. Het centrale thema staat nog open ter discussie, maar we vragen u onze website goed in de gaten te houden voor de nodige updates daaromtrent.

Programma:                                                                                    

12:30 : Inloop en lunch

13:00 : Dutch Cloud welkomstwoord - Martijn van Zoeren

13:10 : Slot – coMakeIT

13:30 : 5 minuten Pitches*

13:45 : Debatteren

14:00 : Pauze

14:15 : Slot - Weolcan

14:30 : 5 minuten Pitches*

14:45 : Debatteren

15:15 : Netwerkborrel

16:30 : Afsluiting

PITCHERS GEZOCHT

Get (C)Loud! is ditmaal op zoek naar maximaal 6 Pitchers, die elk 5 minuten de tijd krijgen hun organisatie te presenteren én in te gaan op een stelling die de Gespreksleider hen voorlegt. Bent u geïnteresseerd een Pitch te verzorgen? Meldt u zich dan snel aan bij Stefan van Dorst door een e-mail te sturen aan zijn adres; stefan@dutchcloud.com. Ook kunt u uiteraard voor meer informatie bij hem terecht, 035 – 820 02 52. Let wel, we hebben maximaal 6 Pitchers nodig, dus reageer snel als u 1 van die 6 wilt zijn.

De eerste Pitcher die zich heeft aangemeld is Escrow4all.

Gespreksleider

Wie er ook voor de vijfde keer bij is, is Ruud de Joode. Ruud is voorzitter van de Nederlandse Debatbond en uitermate geschikt om Get (C)Loud! in goede banen te leiden. Ruud is een aimabele gespreksleider met een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Hij stelt mensen snel op hun gemak en weet daarom altijd verrassende uitspraken te ontlokken.

Get (C)Loud! opnieuw in Bunnik!

De Landgoederij, Camminghalaan 30 te Bunnik is een in Nederland centraal en prachtig gelegen locatie. We nodigen u daar van harte uit.

Aanmelden

Aanmelden voor (gratis) deelname aan deze unieke bijeenkomst voor ISV’s doet u door uw gegevens achter te laten op http://www.dutchcloud.com/get-cloud . U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving naar Bunnik. Wij heten u graag van harte welkom op vrijdagmiddag 16 oktober a.s.!

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!