Witold Kepinski - 16 juli 2015

CRM-pakket I-CRM overgedragen aan de Solipsisgroep

Scheidend directeur van InterShift Jan Piet Mourits en zijn compagnon Arjen Jilsink hebben het CRM-pakket I-CRM overgedragen aan de Solipsisgroep.

I-CRM is een Customer Relationship Management tool die voornamelijk gebruikt wordt binnen de technische -en bouwnijverheidsector. Deze CRM-oplossing is in het bijzonder geschikt voor technische bedrijven die met meerdere partijen werken en kent een sterke documentmanagementfunctie. Alle correspondentie inclusief de contracten, bijvoorbeeld in pdf-formaat, worden eenvoudig in een relatiekaart opgeslagen en zijn snel opvraagbaar

Wim Buitenhuis (foto), algemeen directeur van de Solipsisgroep: “De software is zeer stabiel en snel waardoor klanten er goed mee kunnen werken. De ICT-medewerkers van Solipsis Managed Services te Zaltbommel gaan per direct de klanten/gebruikers van I-CRM support verlenen.”

“We zullen gezamenlijk zorg dragen voor een vlekkeloze overgang van onze ondersteuning naar die van Solipsis Managed Services”, aldus Jan Piet Mourits. “InterShift blijft vanuit InterShift Planning B.V. de Nederlandse zorgmarkt bedienen met zijn planning- en roostertool.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!