Wouter Hoeffnagel - 17 juli 2015

CRMWaypoint verhuist naar grotere locatie

CRMWaypoint, een kenniscentrum van Salesforce in de Benelux, is verhuisd naar een grotere locatie. De nieuwe locatie moet het bedrijf helpen de groei het hoofd te bieden. De teller staat nu op 580 projecten, 220 klanten en zo’n 30.000 eindgebruikers die de oplossingen van Salesforce gebruiken.

Het kenniscentrum verruilt de vierde etage voor de begane grond van het gebouw op het Mediapark. CRMWaypoint hierdoor twee maal zoveel kantoorruimte ter beschikking. Dit is nodig om het groeiend aantal medewerkers van het bedrijf te kunnen huisvesten. Sinds het begin van dit jaar hebben negen nieuwe medewerkers een arbeidscontract met CRMWaypoint getekend.

Ruimtes voor klanten
“Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leuke en gedreven collega’s, die in deze cloud-groeimarkt het verschil kunnen maken. Onze consultants zijn veel op locatie bij klanten, maar wij willen dat ze zich ook thuis voelen en prettig kunnen werken bij ons op kantoor. Daarnaast hebben we nu ruimtes waar we klanten kunnen uitnodigingen, bijvoorbeeld voor het geven van workshops,” stelt Ton van der Meer, CEO en oprichter van CRMWaypoint.

Het adres van de nieuwe locatie is:
CRMWaypoint
Sumatralaan 45, Mediacentrum
1217 GP Hilversum

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!