Witold Kepinski - 17 juli 2015

Betty Blocks en integratieplatform eMagiz bundelen krachten

Betty Blocks en eMagiz zijn vanaf heden technologiepartners waardoor beider diensten met betrekking tot platform-integratiemogelijkheden nog verder worden uitgebreid.

Door het bundelen van de krachten is het Betty Blocks platform uitgebreid met diverse connectoren die het mogelijk maken dat elk bestaand back-office systeem naadloos kan aansluiten. Dit zorgt ervoor dat een groter deel van de markt nóg beter kan worden bediend, aldus Ramses Schenk, Sales Director Betty Blocks: ”Door de samenwerking met eMagiz krijgt Betty Blocks nog meer ontsluitingsmogelijkheden. De manier waarop we nu aansluiting vinden, biedt een nog groter perspectief”.

Het platform van Betty Blocks biedt de mogelijkheid om zonder technische achtergrond (zakelijke) web-applicaties te bouwen. Voor data-integratie met bestaande systemen, databases en maatwerkapplicaties, wordt vaak een ESB (Enterprise Service Bus) ingezet om o.a. data te transformeren, verrijken, valideren en routeren.

Het platform van eMagiz biedt een manier om diverse data integraties te faciliteren en pro-actief te monitoren. Net als Betty Blocks is ook eMagiz een model-driven platform met een intuïtieve interface. Dit maakt het inzetten en gebruiken van het platform makkelijker, overzichtelijker en sneller, aldus Sebastian Piest, Channel Development Manager eMagiz: “Betty Blocks heeft een duidelijke focus op cloud integratie en een API die is gebaseerd op moderne web standaarden. Met dit partnership creëren we een hybride cloud architectuur waarbinnen op basis van de bredere integratiemogelijkheden rijkere cloud applicaties ontwikkeld kunnen worden.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!