Witold Kepinski - 28 juli 2015

Media Markt Amsterdam Centrum neemt voorraad en naam Fame over

Media Markt Amsterdam Centrum heeft de muziek- en filmvoorraad van Fame overgenomen. Ook de rechten op de naam Fame zijn overgenomen. Het afgelopen weekend zijn de laatste afspraken gemaakt. De winkel wordt binnenkort heropend in Media Markt Centrum (Oosterdokskade 67) in Amsterdam. Met deze overname heeft Media Markt Amsterdam Centrum het grootste entertainment assortiment in Nederland.

Fame is een begrip voor muziekliefhebbers uit Amsterdam en daarbuiten en beschikte over een zeer breed assortiment. Regelmatig vonden er signeersessies plaats met bekende artiesten. Om deze redenen is de keuze van Media Markt om Fame over te nemen, een logische zo meldt Barry van Ruiven, directeur Media Markt Nederland.

De komende maanden werkt Media Markt aan verdere activiteiten om consumenten te trekken. Zo wordt ‘Juke’, de streaming muziekdienst van Media Markt, verder ontwikkeld door een volledig entertainment assortiment te bieden. De fysieke winkels worden steeds meer een belevingsplek. “Winkelen gaat nog leuker worden. We gaan er alles aan doen om bezoekers een fantastische beleving te geven,” zegt Van Ruiven. “Denk aan optredens, signeersessies en feesten – in lijn met ons doel om van elke Media Markt een ‘pleasure dome’ te maken. De overname van Fame sluit hier perfect op aan.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!