Witold Kepinski - 31 juli 2015

Getronics en CompuCom gaan nieuw partnershap aan

Getronics gaat een duurzaam partnerschap met CompuCom aan. Samen zullen zij de Global Workspace Alliance (GWA) gaan leiden. De alliantie zal in het kader van een nieuwe wereldwijde strategie een nieuw en omvattend dienstenpakket aanbieden waarmee haar partners de markt op kunnen om eindgebruikers wereldwijd werkplekoplossingen aan te reiken.

Getronics en CompuCom hebben de afgelopen maanden samengewerkt aan een herontworpen, toekomstgerichte portfolio. Daartoe sloegen ze de handen in elkaar met lokale speler overal ter wereld om internationale ondernemingen te ondersteunen naarmate zij groeien en meer mogelijkheden creëren voor mobiele werknemers die thuis zijn in de digitale wereld.

De GWA zal ook in de toekomst een goed gevulde portfolio voor de werkplek blijven aanbieden, met onder meer ondersteuningsdiensten op locatie en op afstand, een omvattende wereldwijde servicedesk oplossing in meer dan 20 talen, netwerk- en beveiligingsdiensten en een geïntegreerde ITSM-toolset.

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de werknemers, die voortdurend veranderen, breidt de alliantie haar portfolio uit met essentiële werkplek methodologiën die werden ontwikkeld door CompuCom en Getronics:

1. Persona Service Management: een methodologie voor het inrichtingen van werkplekken en services van CompuCom die het mogelijk maakt om IT beter te aligneren met de behoeften van het bedrijf en van de eindgebruikers.

2. Proactieve werkplekoplossingen: een technologische oplossing van Getronics die problemen proactief voorkomt en oplost op de achtergrond, vooraleer eindgebruikers er hinder van ondervinden.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!