Witold Kepinski - 31 juli 2015

Polycom introduceert VVX 101 en Polycom VVX 201 zakelijke mediatelefoons

Polycom introduceert de VVX 101- en Polycom VVX 201-telefoons met verschillende verenigde communicatieplatforms en zijn ze ontworpen voor elke organisatie. De Polycom VVX 101 en Polycom VVX 201 zakelijke mediatelefoons zijn vanaf vandaag overal verkrijgbaar.

De nieuwe Polycom VVX 101 zakelijke mediatelefoon is een oplossing voor kleine kantoren en thuiswerkplaatsen, lobby’s en gedeelde werkplekken – overal waar mensen behoefte hebben aan een telefoon met slechts één lijn. Beide toestellen bieden levensechte gesprekken dankzij Polycoms HD voice-, Polycom Acoustic Clarity- en Polycom Acoustic Fence-technologie. Ze hebben een uitstekende geluidskwaliteit en zorgen voor lawaaivrije, echovrije gesprekken die net zo natuurlijk klinken als wanneer je er echt zou zijn.

De Polycom VVX 101- en Polycom VVX 201-telefoons hebben een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor ze voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn ontworpen om installatie, configuratie en upgrades zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Beheerders houden makkelijk toezicht op een groot aantal telefoons binnen de organisatie en beheren die met behulp van Polycom Zero Touch Provisioning en web-based configuration.

De Polycom VVX 101 en Polycom VVX 201 zakelijke mediatelefoons werken samen met een breed scala van SIP call control platforms en integreren met derdepartij-web-based UC en productiviteitstoepassingen.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!