Redactie - 03 augustus 2015

Nextel stoomt business partners klaar voor de toekomst

Anders dan op andere partnerdagen wil Nextel op donderdag 17 september aanstaande volledig focussen op ontwikkelingen in de (nabije) toekomst. Niet voor niets heeft het Nextel Partner Event als thema 'Klaar voor de toekomst'.

Volgens de IT- en telecomdistributeur zijn het de oplossingen op het snijvlak van IT en telecom van de (nabije) toekomst die business partners van Nextel bezighouden. “De producten en oplossingen die we nú beschikbaar hebben, daarvan kennen onze partners de productspecificaties al voldoende”, zei manager marketing & business development Jeff Scipio (foto) onlangs tegen Dutch IT Channel. “We willen veel meer inzoomen op producten of oplossingen die we verwachten op de korte of middellange termijn.”

De fabrikanten van Nextel, Alcatel-Lucent Enterprise, NEC, Aerohive en Awingu, kregen het verzoek om op 17 september te komen vertellen over wat de markt momenteel boeit. “Onze business partners willen weten wat er de komende vier tot zes maanden op stapel staat”, vertelt Scipio. “We hebben veel overleg gehad met partners om de meest voorkomende vragen bij hun eindklanten te inventariseren.”

Inschrijven kan via http://www.partner-event.nl/nl-nl/aanmelden.aspx.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!