Witold Kepinski - 06 augustus 2015

Hippo CMS opgenomen als open source WCM in Gartner Magic Quadrant

Het Nederlandse softwarbedrijf Hippo is pgenomen in de "Magic Quadrant for Web Content Management” van Gartner. Hippo CMS is de enige open source Java Web Content Management (WCM) technologie die dit jaar werd opgenomen in de Magic Quadrant. Gartner beoordeelt bedrijven op de volledigheid van hun visie en het vermogen deze uit te voeren.

“Wij geloven dat onze vermelding als een van de slechts twee nieuwe bedrijven opnieuw een belangrijke onderscheiding is voor Hippo en een duidelijke erkenning van onze visie en technologie”, aldus Jeroen Verberg, CEO van Hippo. “Zoals marketingautomatisering een transformatie van de e-mailnieuwsbrief teweegbracht, herdefinieert Hippo de rol van het CMS van een productiviteitstool naar een technologie die gericht is op ROI. Het feit dat er nog een open-sourcespeler in de Gartner Magic Quadrant werd opgenomen, bevestigt dat flexibele en onderling uitwisselbare technologieën de onderneming transformeren. We kijken ernaar uit om deze  sterke dynamiek  te blijven ontwikkelen  naarmate we de wereldwijde zichtbaarheid van Hippo vergroten.”

Het debuut in de Magic Quadrant is een van de vele mijlpalen die in de afgelopen zes maanden door Hippo werden bereikt, naast het record voor inkomsten en groei in Noord-Amerika. Eerder dit jaar lanceerde het bedrijf zijn Content Performance Platform met de release van Hippo CMS 10 en bereikte Hippo het niveau van Select Tier in de EMC Technology Connect Track.

Een gratis exemplaar van het onderzoeksrapport “Magic Quadrant for Web Content Management 2015” van Gartner Inc. kan hier worden gedownload hier.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!