Witold Kepinski - 23 augustus 2015

Samsung verhuist naar Schiphol in 2016

Samsung verhuist in 2016 van Delft naar Schiphol. Samsung kiest daarmee voor een centrale locatie in een internationale omgeving die zeer goed bereikbaar is voor medewerkers en zakelijke relaties uit binnen- en buitenland.

"Op de nieuwe locatie creëert Samsung een inspirerende werkomgeving, waar het Samsung Executive Briefing Center onderdeel van uitmaakt. In het Executive Briefing Center kunnen relaties de zakelijke oplossingen van Samsung in een realistische omgeving ervaren", licht Lukas Schmeink, Vice President Operations van Samsung Electronics Benelux toe. “ Sinds 2003 werken wij met veel plezier in Delft. We hebben als bedrijf de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dat vraagt om één centraal gelegen locatie met een internationale uitstraling. Een locatie waar we onze activiteiten voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt kunnen concentreren. Schiphol biedt ons die mogelijkheid.”

Op de Olof Palmestraat zijn Samsung Nederland, Samsung Electronics European Logistics en alle andere Samsung-entiteiten gevestigd. Het Samsung Executive Briefing Center bevindt zich aan de Poortweg in Delft. Alle Samsung-entiteiten verhuizen vóór de zomer van 2016 naar Schiphol.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!