Witold Kepinski - 24 augustus 2015

Infotheek Groep koopt 4Launch

IT-reseller Infotheek Groep uit Leiden neemt  e-commerce bedrijf 4Launch over. De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM. Jordy Kool (foto), CEO Infotheek: “Onze klanten in de educatie en binnen de overheid maken al gebruik van onze custommade klant portalen. Voor consumenten en bedrijven was ik al enige tijd op zoek naar een specialist. Met 4Launch hebben we de juiste match gevonden.”

4Launch is nu twaalf jaar actief als webwinkel in (computer)elektronica. 4Launch richt zich op de particuliere- en zakelijke markt, in zowel Nederland als in andere landen binnen de EU. Het productaanbod bestaat onder meer uit hardware, software, randapparatuur en accessoires. 4Launch is uitgegroeid als volwassen specialist in de groeiende internetmarkt.

4Launch zal haar activiteiten onder eigen naam voortzetten en koppelt haar specialisme op het gebied van e-commerce per heden aan Infotheek. Door de nieuwe combinatie ontstaat er een beter aanbod voor het b2c en b2b kanaal. Kool is blij met de uitbreiding: “4Launch is een grote speler op het web. Qua visie op de veranderende IT markt en dito e-commerce ontwikkelingen zaten Guido en ik direct op een lijn.” Guido Raaijmakers, CEO 4Launch: “Ik ben erg enthousiast dat we ons mogen voegen bij Infotheek. De visie voor de komende jaren biedt veel perspectief. We gaan een nog grotere groep consumenten en bedrijven bereiken met als doel: mooie producten snel tegen de juiste prijzen leveren.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!