Witold Kepinski - 26 augustus 2015

Prianto sluit distributie overeenkomst met FSLogix

Prianto sluit distributie overeenkomst met FSLogix voor optimalisatie van de IT gebruikerservaring en vereenvoudiging van het beheer bij virtuele desktops en werkplekken.

FSLogix is een oplossing die een organisatie in staat stelt om op een dynamische wijze applicaties zichtbaar (en onzichtbaar) te maken naar gebruikers. Hiermee kunnen IT-beheerders de voordelen van applicatie virtualisatie voor alle Windows applicaties op fysieke, VDI en Citrix / RDS platformen realiseren.

Zowel bedrijven, managed service providers, Cloud Providers als Value Add Resellers kunnen met de inzet van de FSLogix, al dan niet in combinatie met andere application life cycle en managed workspace oplossingen, de gewenste flexibiliteit, snelheid en accuratie realiseren die nodig is bij – veelal complexe - virtuele desktop projecten. De oplossing biedt namelijk gemak, flexibiliteit en controle van de implementatie en uitrol van applicaties voor individuele gebruikers, groepen en afdelingen.

Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “Het beheren van applicaties op laptops, desktops, virtuele machines en terminal servers is nog steeds een uitdaging. Terwijl applicatie virtualisatie het probleem ten dele oplost voor veel organisaties, is er nog een hoog percentage van applicaties die nog steeds moeten worden geïnstalleerd in de standaard image. De innovatieve aanpak van FSLogix maakt het mogelijk om een extreem hoge succes factor te realiseren in het aanbieden van applicaties, snelle opstarttijden, eenvoudige software-updates en interoperabiliteit tussen de software features.”

Kevin Goodman, CEO FSLogix vult aan: “Door samen te werken met dé leider in oplossingsgerichte distributie in de Benelux, Prianto, zijn we in staat via gespecialiseerde Value Add Resellers een volledige oplossing aan te bieden voor virtuele- en cloud desktop projecten. De expertise in virtualisatie van alle partijen geeft onze eindklanten de zekerheid dat ze een hoogwaardige infrastructuur krijgen die hun kosten reduceert, flexibiliteit verhoogt en de ROI van hun IT investeringen optimaliseert.”.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!