Witold Kepinski - 29 augustus 2015

PQR bestaat 25 jaar

IT-diensterlener PQR viert zijn 25-jarig jubileum. PQR is voor diverse organisaties een advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen.

Ronald Schaap, algemeen directeur van PQR vertelt: "PQR heeft een plaats als ‘trusted advisor’ op de markt veroverd. Het PQR Experience Center wordt goed bezocht, aan de PQR-whitepapers wordt regelmatig gerefereerd en het PQR-magazine Inspire wordt door de lezers gewaardeerd. Klanten vragen PQR om IT-advies vanwege de aanwezige kennis en ervaring. PQR levert veel input voor diverse IT-communities en mag regelmatig sprekers voor wereldwijde IT-conferenties, van bijvoorbeeld HP, Citrix en Microsoft leveren."

“Als we kijken naar hoe de wereld in 25 jaar is veranderd en hoe ver de digitalisering van de maatschappij inmiddels gaat, dan hebben wij altijd vooropgelopen,” vervolgt Schaap. “Wij hebben expertise op het gebied van datacenter, workspace en cloud en bieden daarbij een set aan IT- services. Wij adviseren de klant over de te volgen IT-strategie. Wij ontwerpen en implementeren en ontzorgen onze klanten met een pakket van managed services. De klant zoekt een gesprekspartner die hem adviseert, die IT-services levert en kennis heeft van het gehele traject: visie, strategie, ontwerp, realisatie, migratie, overdracht, beheer en optimalisatie. PQR wordt daarom steeds vaker vanaf het begin af aan betrokken bij de inrichting van IT-omgevingen."

Contact met klanten en het delen van kennis staan bij PQR hoog in het vaandel. "Naast de ontwikkeling van content en actieve inzet van (social) media, organiseert PQR regelmatig workshops, seminars en evenementen. Eén daarvan is het jaarlijks terugkerende kenniscongres IT-Galaxy dat op 8 oktober aanstaande voor de zevende keer wordt georganiseerd. Het wordt een speciale editie in het kader van 25 jaar PQR. IT-Galaxy biedt IT-professional en (IT-)beslisser een waardevolle dag boordevol inspirerende sessies over datacenter, workspace, cloud en IT-strategie", aldus Schaap.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!